SZLOVÁK-MAGYAR NYUGDÍJTANÁCSADÓ NAP

 

A Sociálna Poistovńa szlovák nyugdíjbiztosítási szerv és a Magyar Államkincstár szlovák - magyar nyugdíjtanácsadó napot szervez Szlovákiában.

A tanácsadó nap időpontja és helyszíne:

2022. május 27. (péntek)

9:00 – 16:00 óra között

 Sociálna Poistovńa

945 79 Komárno (Szlovákia)

Petőfiho 7.

 

A rendezvényt azoknak ajánljuk, akik Magyarországon és Szlovákiában is dolgoztak alkalmazottként, vagy vállalkozóként, illetve egyéb jogcím alapján szereztek magyar és szlovák nyugdíjjogosultságot.

A tanácsadó napon egy időben lesz jelen Budapest Főváros Kormányhivatala, a Magyar Államkincstár és a Sociálna Poistovńa nemzetközi nyugdíjügyekben jártas munkatársa, így az érdeklődők személyre szóló tájékoztatást kaphatnak a magyar és a szlovák nyugdíjjogosultság feltételeiről, az ezzel kapcsolatos ügyintézési teendőkről. A tanácsadás ingyenes és magyar, valamint szlovák nyelven történik.

Részvételi szándék esetén javasoljuk az előzetes időpontfoglalást, melyet a szlovák nyugdíjbiztosító szerv alábbi elérhetőségein lehet megtenni:

Telefon: +421 906 171 635

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

NÉMET-MAGYAR NYUGDÍJTANÁCSADÓ NAPOK

 

 A Deutsche Rentenversicherung német nyugdíjbiztosítási szerv és a Magyar Államkincstár német- magyar nyugdíjtanácsadó napokat szervez Németországban az alábbiak szerint:

2022. június 21. (kedd)

9:00 – 15:30 óra között

 Auskunfts-und Beratungsstelle der Deutschen Rentenversicherung

04159 Lipcse, Georg-Schumann Srtaße 146.

 2022. június 22-23. (szerda, csütörtök)

9:00 – 16:00 óra között

Auskunfts-und Beratungsstelle der Deutschen Rentenversicherung

Holbeinstr.1

01307 Drezda

A rendezvényt azoknak ajánljuk, akik Magyarországon és Németországban is dolgoztak alkalmazottként, vagy vállalkozóként, illetve egyéb jogcím alapján szereztek magyar és német nyugdíjjogosultságot.

A tanácsadó napon egy időben lesz jelen Budapest Főváros Kormányhivatala, a Magyar Államkincstár és a Deutsche Rentenversicherung nemzetközi nyugdíjügyekben jártas munkatársa, így az érdeklődők személyre szóló tájékoztatást kaphatnak a magyar és a német nyugdíjjogosultság feltételeiről, az ezzel kapcsolatos ügyintézési teendőkről. A tanácsadás ingyenes és magyar, valamint német nyelven történik.

A tanácsadó napokra a német nyugdíjbiztosító szerv alábbi elérhetőségein időpontot kell foglalni:

Lipcse:

Telefon: 0800 1000 480 90

e.mail:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Drezda:

Telefon: 0800 1000 480 90

e.mail:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Magyar Államkincstár